Přátelský zápas – Union – SK Březiny

Přátelský zápas – Union – SK Březiny

By
15 května, 2018

Přátelský zápas                  18.3.2017     17.00            

Union – SK Březiny 1:5 (1:1)

Branka Union: Galaš

Sestava: Jeřábek – Eichelmann, Huček (C), Humlíček – Bezouška, Valenta, Zvolský, Kalaš – Očipka – Galaš, Murdych

Na střídání: Bedrníček, Kmoch, Syrovátka, Hampl

Chyběli: Sobotka, Štercl (zranění), Mrváň (absence), Sejkora, Nedvěd, Němec (omluveni), Brázdil (nemoc)

Trenér: Horáček

Asistent: Husák

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Poslední přípravné utkání před sezonou nám nevyšlo jak výsledkově, tak herně. K již zraněným a nemocným hráčům se už během prvního poločasu přidali Kalaš s Murdychem a nezbývá než doufat, že se alespoň někdo dá do příští soboty dohromady.

Už v 1. minutě utkání musel Jeřábek vytáhnout skvělý zákrok, aby uchránil čisté konto. V 8. minutě už jsme ale ztráceli po rychlé kombinaci a přesné střele ze 20m 0:1. Březiny hráli pěkný fotbal, dobře kombinovali a naši hráči vypadali, jako když se sešli poprvé. Míč nás neposlouchal, kombinace vázla a soupeř byl všude o krok dřív. Poprvé jsme zahrozili Galašem až ve 25. minutě, ale jeho střela prolétla vně kolem tyče. To už byl dávno z hřiště venku Kalaš, kterého pro zranění vystřídal Kmoch. Po půlhodině hry měl velkou šanci soupeř, ale stálo při nás ještě štěstí. Dvě minuty před přestávkou se podařilo vyrovnat Galašovi, který se zmocnil odraženého míče a prudkou, křížnou střelou nám dal naději 1:1. V poslední minutě prvního dějství ještě vyslal nadějnou střelu kousek za šestnáctkou Murdych, ale do branky se nevešla. Ještě cestou do kabiny si pak řekl o vystřídání a na druhý poločas ho vyměnil Bedrníček.

Ten hned zkraje druhé půle zastoupil na brankové čáře již překonaného Jeřábka a volejbalově vytáhl míč zpod břevna. Jasnou červenou kartu mu rozhodčí v přáteláku odpustil, ale penalta se pískala. K naší radosti skončila na tyči a výsledek tak zatím zůstával přijatelný. V 54. minutě Jeřábek opět zlikvidoval tutovku soupeře. Za minutu už bylo zle, když březinský hráč přešel snad přes čtyři naše „pozorovatele“ a uklidil míč do sítě 1:2. Hra se nám vůbec nedařila a soupeř hrající o postup do naší soutěže nás přehrával ve všech směrech. V 70. minutě kombinoval Očipka s Galašem, ale střelu gólman soupeře vytáhl na roh. Na hřiště se dostal místo Kmocha Hampl, který svých pár minut odbojoval a několikrát přivedl soupeře do úzkých. V 76. a 80. minutě jsme ještě přežili dvě šance soupeře. Další minuta už ale byla opět kritická. První střelu na branku ještě Jeřábek vyrazil, ale dorážka už byla přesná a bylo to tak 1:3. V závěru se dostal na hřiště i Syrovátka místo Bezoušky. Posledních pět minut nevyšlo Humlíčkovi a Březiny po jeho hrubkách vstřelili dvě branky a upravili tak skóre na ostudných 1:5.

Po zápase jsme šli v hojném počtu vše důkladně probrat do 333, jelikož vedoucí nezajistil místa v naší klubové hospodě. Tam se nám tradičně dařilo mnohem lépe než na hřišti. V šipečkách exceloval především Galaš, kterého lehce doplnil Hampl. Tito dva se svým výkonem postarali o pitný režim ostatních zúčastněných.

Nejlepší hráč Unionu: Jeřábek

 

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ