13.6.2015 Mistrovské utkání Starý Šachov – TJ Union Děčín

13.6.2015 Mistrovské utkání Starý Šachov – TJ Union Děčín

By
15 května, 2018

13.6.2015 15.00 Starý Šachov – Union 2:5 (2:1)

Sestava: Zvolský

Eichelmann Bezouška Brázdil Bedrníček

Bernat Kalaš Sejkora

Mrváň

Galaš Malec

Na střídání připraveni: Očipka, Husák

Již příjezd na stadion do Šachova byl z naší strany značně chaotický…jedna posádka způsobila dopravní kalamitu na odbočce ke hřišti a další si snad až v Žandově uvědomila, že je něco špatně…..

Další komplikací bylo porušení životosprávy vedoucího mužstva a jednoho člena základní sestavy, které se, doufejme, nebude opakovat a hlavně neúčast Očipky v začátku utkání.

První poločas byl z naší strany katastrofální. Domácí hráči hráli jednoduše, bojovali a to na Union bohatě stačilo. Do 30. min jsme se snad dvakrát dostali za půlku…. Poprvé v 15. minutě a hned z toho byl gól….Galaš šel z pravé strany sám na gólmana a nadvakrát jej prostřelil 0-1. Dostali jsme se do vedení, ale pokračovali jsme dál v příšerné holomajzně a domácí tak celkem pohodlně v 25. a 35. minutě otočili skóre. Obrana v té době hořela, záloha neexistovala a útok byl na hřišti zbytečně. Domácí se dál dostávali do šancí, ale Zvolský po dvou obdržených gólech bránu zavřel a stal se hrdinou utkání, kdy hlavně ve druhém poločase chytil několik tutovek a ještě měl dobře postavené tyče.

První poločas byl značně nervózní i na lavičce, ze které byl trenér Jeřábek vykázán strašidelně pískajícím rozhodčím Bendou.

O poločase byla bouřka u střídačky a konečně dorazil Oči…..

Už v 50. minutě vymyslel geniální tah Eichelmann, když se nechal za roztržku se soupeřem vyhodit a pokračovali jsme tak v deseti…. Díky Zvolskému jsme přežili několik šancí domácích a v 58. minutě jsme se mohli radovat podruhé. Očipka si dal míč na vápně na pravou a přízemní střelou srovnal na 2-2. Před tím ještě neproměnili své šance Galaš a Bezouška.

Už v 65. minutě nás poslal do vedení domácí stoper nekompromisní hlavičkou… 2-3. To domácí zlomilo a my jsme tak přidali ještě dvě branky. V 73. minutě dal asi tisící gól v okrese Malec 2-4 a v 80. min nikoho k trestňáku nepustil Očipka a upravil skóre na 2-5. V závěru se na hřiště podíval i Husák, ale za 10 minut se nepotkal s balónem.

Hráčem utkání byl Zvolský, který vychytal tři body.

Na venkovní utkání nás přijeli podpořit i tři fanoušci, kterým děkujeme za podporu.

V kompletní sestavě jsme se tentokrát přesunuli k Pimpámovi, kde jsme celkem kvalitně odehráli třetí poločas. Nicméně i tady jsme se v závěru dopustili několika taktických chyb. Za zmínku stojí Mrváněm zlitý ubrus, Očipka si opět neodpustil nástup belasích a největší hrubice se dopustil vedoucí mužstva, který se nechal manželkou odtáhnout domů…Příští týden na dokopné se těchto chyb snad nadobro vyvarujeme.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ