15.4.2015 Mistrovské utkání SK Dobkovice – TJ Union Děčín

15.4.2015 Mistrovské utkání SK Dobkovice – TJ Union Děčín

By
15 května, 2018

Mistrovské utkání / odložené / SK DOBKOVICE – UNION 7 : 1 / 3:1 / Branka : GALAŠ střídání : 62′ Mrváň za Sejkoru
62′ Bernat za Bedrníčka
73′ Zvolský za Bezoušku
V tomto utkání jsme chtěli uspět a přiblížit se k přednímu postavení.Ovšem hra našeho mužstva, zvláště obranná fáze, byla zoufalá a Dobkovičtí si s námi hráli,hlavně ve II.pol.,jako kočka s myší.
Začátek utkání byl ještě vyrovnaný,ale chyba Bedrníčka a domácí dávali gol do prázdné branky 1 : 0. To běžela 7′ utkání.

Ve 12′ kopal Bedrníček tresný kop těsně nad.Vzápětí po další standartní situaci jsme dali gol,ale rozhodčí ho neuznal /ofsajd ?/.

V 17′ Očipka po přihrávce Eichelmanna střílí jen do brankaře. Ale už ve 22′ opět TK Bedrníčka, který našel hlavu Galaše a ten vyrovnal 1:1.

Ve 26’centr z rohu a Eichelmann těsně nad. Ovšem ve 36′ chyba zadáků a Dobkovice vedli 2:1. Z rozehry jsme se dostali do šance, ale Brázdil sřílel nad. Ve 39′ další chyba obrany a soupeř ze 16m trefil branku 3:1.

Stále jsme se snažili hrát a ve 40′ jsme dostali výhodu pokutového kopu. MALCOVU slabou ránu brankař domácích kryl.

II.poločas začal nešťastně ,když v 50′ po faulu na našeho hráče nechal HR pokračovat ve hře a Dobkovice zvýšili na 4:1.

Od této chvíle hrálo už jenom jedno mužstvo – Dobkovice.Většina hráčů zbytek zápasu odchodila.Marná snaha Bezoušky a Galaše,aby se mužstvo zvedlo a zabojovalo, nenašla odezvu. Nakonec jsme museli zkousnout debakl 7 : 1.Dobkovice nás předčili ve všem / rychlosti,nasazení,přihrávkách atd./.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ