16.5.2015 Boletice nad Labem – TJ Union Děčín

16.5.2015 Boletice nad Labem – TJ Union Děčín

By
15 května, 2018

mistrovské utkání sobota 16.5.2015 TJ Spartak BOLETICE n. L. – UNION 7 : 2 / 3 : 1 /

sestava : ZVOLSKÝ

VYSKOČIL, FOJT, BRÁZDIL, BEDRNÍČEK

EICHELMANN, BERNAT, SEJKORA, BEZOUŠKA

OČIPKA, GALAŠ
střídání : 65′ MRVÁŇ za BERNATA

ŽK – VYSKOČIL, SEJKORA, BERNAT, FOJT, EICHELMANN branky : BEZOUŠKA, BEDRNÍČEK / PK /

V tomto utkání jsme propadli.Domácí se do nás pustili od začátku a už ve 2′ Zvolský vyrážel střelu do autu. V 5′ jsme měli výhodu TK, Očipka nacentroval do vápna, domácí se dlouhým odkopem dostali do protiútoku a našemu brankařovi nedali šanci 1 : 0.

Snažili jsme se odpovědět, ale Bedrníček střílel z dálky vedle. Ve 13′ měli domácí další šanci, ale Zvolský vyrazil na roh.Z protiútoku domácí faulovali před pokutovým území, Bedrníčkův TK šel nad.branku. Domácí měli mírnou převahu, kterou korunovali ve 32′ nádhernou střelou do šibenice 2 : 0.

Ve 38′ jsme opět kopali TK, Bedrníček nacentroval, opět dlouhý odkop domácích na volného hráče a ten sám nedal opět Zvolskýmu šanci 3 : 0.

Nakonec jsme se dočkali i my, když Očipka kopal TK a BEZOUŠKA hlavou usměrnil míč do sítě 3 : 1.

Do II. poločasu jsme nastoupili s nadějí na zvrat. Již ve 47′ šel Očipka sám na brankaře, byl faulován.Jenže PK Galaš kopnul jenom do tyče. V 53′ kopali Boletičtí TK a nikým neobsazený hráč domácích hlavou vstřelil další gol 4 : 1.

Ještě svitla naděje v 55′, kdy domácí faulovali v pokutovém území Eichelmanna a nařízený PK BEDRNÍČEK proměnil 4 : 2.

V 60′ další chyba obrany 5 : 2.

Pak jsme měli dvě šance, ale Bedrníček z TK střílel nad a Očipka vedle branky. A pak jsme dostali v 75′ a 79′ dvě stejné branky.
TK z pravé strany a domácí dávali hlavou goly 7 : 2.

Ještě v 86′ měli domácí vyloženou šanci, ale Zvolský zachránil.

Špatně hrálo celé mužstvo, na hrbolatém terénu jsme si vůbec nedokázali pořádně přihrát a nakopávané míče jsme lehce ztráceli. Obrana ani záloha nestačili na rychlé hráče Boletic. Kapitola sama pro sebe byl HR. Rozdával ŽK oběma celkům, aniž by se hrálo tvrdě.Většinou za běžné fotbalové fauly. Po porážce Těchlovic si asi hráči mysleli,že se Boletičtí porazí sami.Hráčům domácího celku jsme nechávali velký prostor a ten toho dokázal využít.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ