2.5.2015 Mistrovské utkání Jiřetín pod Jedlovou – TJ Union Děčín

2.5.2015 Mistrovské utkání Jiřetín pod Jedlovou – TJ Union Děčín

By
15 května, 2018

mistrovské utkání sobota 2. 5. 2105 TJ Slovan JIŘETÍN p./ Jed. – UNION 4 : 1 / 2 : 0 /

sestava: ZVOLSKÝ

VYSKOČIL, FOJT, BRÁZDIL, BEDRNÍČEK

EICHELMANN, BERNAT, KALAŠ, BEZOUŠKA
OČIPKA, GALAŠ

branka . BRÁZDIL

střídání : 46¨MRVÁŇ za ZVOLSKÝHO

V tomto utkání jsme chtěli vyhrát a začátek utkání tomu i odpovídal.Získali jsme převahu a už ve 4¨Očipka uvolnil Eichelmanna a ten z 10m vystřelil do brankaře od něho se míč odrazil zpět k Eichelmanovi a ten střílel opět jenom do brankaře – 100% šance.

V 9′ po faulu na Galaše střílel Bedrníček TK, brankař vyrazil na roh. Vzápětí měl na hlavě gol Galaš , ale trestuhodně přestřelil.Pak se dostali ke slovu i domácí , ale jejich rychlý protiútok obrana vyřešila.

V 16¨Bezouška našel v pokutovém území volného Galaše, ale jeho střela letěla opět nad. A potvrdila se stará pravda – nedáš – dostaneš. Domácí vystřelili slabou střelu z 20m a míč zapadl do naší sítě 1. 0.

Je potřeba říci, že Zvolský nastoupil se zdravotními problémy a jeho pohyb nebyl jak by měl být. Nakonec o poločase musel vystřídat.Po tomto golu jsme měli opět šance, ale branka byla pro nás zakletá. Ve 20′ Bedrníček z TK opět těsně nad.
Měli jsme stále mírnou převahu, ale gol žádný. Ve 30′ Očipka z dobré pozice nad. 36′ Galaš hlavou opět nad. Ve 39′ po chybě Bezoušky byla před naší brankou schrumáš a domácí doslova dotlačili míč do branky 2 : 0.

Ve 42¨výborná kombinace Očipka – Vyskočil a na konci Eichelmann, ale opět nad.Ještě v 45′ šel Bezouška sám na brankaře, ale trefil jenom brankaře.

Do II. poločasu nastoupil do branky Bezouška. / Jeřábek má naražený žebra /. Hra se nám přestala dařit, kazili jsme jednoduché přihrávky a soupeř toho dokázal využít. Nechal nám mírnou převahu a čekal na rychlý protiútok. 2x se Jiřetínští dočkali a v 65′ a 75′ nás doslova sestřelili.

Nakonec se na to už nemohl dívat BRÁZDIL, vzal si míč, přešel přes celé hřiště do pokutového území a tvrdou ranou ukázal útočníkům jak se dávají goly. To ale běžela 90′ 4 : 1.

Utkání jsme si prohráli sami, nedokázali jsme proměnit ani ty největší šance. A že jich bylo dost.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ