24.1.2016 TJ Union Děčín – Junior Děčín (dorost)

24.1.2016 TJ Union Děčín – Junior Děčín (dorost)

By
15 května, 2018

Přátelský zápas Zimní turnaj 2016 – 1. kolo

 

24.1.2016       13.30            

 

Union – JUNIOR Děčín dorost  3:2 (1:2) 

Branky Union: 43. Brázdil, 54. Bezouška, 84. Očipka

 

Sestava: Jeřábek – Fojt, Němec J, Humlíček., Bedrníček – Sobotka, Brázdil (K), Kalaš, Bezouška  –  Očipka, Galaš

 

Na střídání: Vyskočil, Syrovátka

 

Trenér: Bedrníček st.

Asistent: Husák

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

 

Omluveni: Sejkora, Eichelmann, Zvolský

Absence: Mrváň

 

V prvním utkání letošního ročníku Zimního turnaje 2016 nás čekali „oblíbení“ dorostenci domácího Junioru. Ne že bychom proti nim něco měli, ale jejich fyzička a hra do těla nám „vyloženě sedí“ a na debakl z minulého ročníku jsme také ještě nezapomněli.

První vyloženou šanci utkání po centru Bedrníčka nepřetavil v 6. minutě v gól Galaš, který hlavou mířil těsně vedle tyče. Do další loženky se v 10. minutě dostal Očipka, který zkusil zakončit mezi gólmanovi nohy, ale ten mu to nezbaštil. Dorážku se pokusil uklidit Galaš, ale bránu netrefil. V 16. minutě se míč po Sobotkově přiťuknutí ve vápně dostal ke Galašovi, ale jeho střelu zblokoval obránce. V 18. minutě Humlíček vyhrál na půlce osobní souboj, míč posunul Očipkovi k velkému čtverci a následný centr si našla hlava Sobotky. Ten si ale branky schovává na příští týden proti „svým“ Březinám a tak bezbrankový stav svítil na ukazateli až do 21. minuty.  To mladík Junioru na půlce zvedl hlavu, prohlédl si nabaleného Jeřábka v naší brance a usoudil, že nebude problém mu poslat navštívenku ze 45 metrů 0-1. Po téhle trefě jsme zůstali opaření a mladíci se také postupně dostávali do hry. Pod dojmem své první trefy však Jeřábka prověřovali do konce zápasu, až na jednu výjimku, střelami z dálky, ale ten už další ostudu nechtěl připustit. Další pohroma přišla ve 37. minutě, kdy Syrovátka neuhlídal náběh domácího hráče a míč skončil podruhé v naší síti 0-2. Ve 39. minutě našel v pokutovém území Očipka nadýchaným centrem Syrovátka, ale jeho hlavička mířila nad. Ve 43. minutě provedl Jeřábek dlouhý výkop, na který si Brázdil naběhl až do vápna soupeře. Tam pohotovou hlavičkou přehodil gólmana a vrátil nás tak před poločasem do hry 1-2.

Hra ve druhém poločase byla poměrně vyrovnaná, bojovalo se většinou uprostřed hřiště a mladíci Junioru se dostávali dál pouze ke střelám z dálky, které si už Jeřábek hlídal. Nám se podařilo vyrovnat v 54. minutě. To pronikl z levé strany do vápna Očipka, míč předložil na penaltu Bezouškovi a ten zkušeně uklidil do sítě 2-2. Za další dvě minuty napřáhl za vápnem Očipka, ale míč skončil těsně mimo. Oči se pak stáhl ze hřiště, ale po příchodu svého synka do hlediště se v závěru vrátil a zápas rozhodl.  V 84. minutě se krátkou kličkou v pokutovém území zbavil obránce a prudkou střelu procedil brankáři mezi nohami. Na „housle“ se mu tak přeci jen zahrát povedlo k radosti malého Petera 3-2. Zřejmě už se těšil do sprchy a nechtěl mrznout u penalt, které se před koncem, za remízového stavu, se soupeřem domluvili.

Příští týden se tedy pokusíme urvat další body a věříme, že ústřední postavou zápasu bude Ferry Sobotka….

Nejlepší hráči: Očipka, Humlíček, Kalaš

 

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ