25.04.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – TJ SK Markvartice

25.04.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – TJ SK Markvartice

By
15 května, 2018

sobota 25. 4 2015 mistrovské utkání UNION DĚČÍN – TJ SK MARKVARTICE 2 : 0 / 2 . 0 /

sestava: ZVOLSKÝ

– VYSKOČIL, FOJT, BRÁZDIL, BEDRNÍČEK –

EICHELMANN, BEZOUŠKA, BERNAT, MRVÁŇ –
OČIPKA,GALAŠ

branky : OČIPKA / TK / , GALAŠ / PK /

střídání : 75′ MALEC – MRVÁŇ

Do tohoto utkání jsme vstupovali s respektem k soupeři, který vyhrál dva úvodní zápasy a prohrál v Dobkovicích jen 1 : 0. V začátku utkání měli Markvartičtí mírnou převahu a dostávali se na dostřel k naší brance. Teprve od 10′ jsme začali vyrovnávat hru. Ve 12′ jsme měli první střelu, kdy Bedrníček z TK přestřelil branku. V 17¨ jsme měli velkou šanci, kdy Bezouškův dlouhý aut našel v pokutovém území Eichelmanna, ten hlavou prodloužil na Očipku , který ze 4m trefil jenom brankaře.

V 25′ pronikl Očipka po straně k brance soupeře, kde byl faulován, ale píšťalka HR zůstala němá. Poté se přihlásili ke slovu i hosté a během chvíle kopali 3 rohy, ale bez efektu.

Ve 29¨Očipka střílí z dálky , brankař kryl. Ve 32¨běželi Očipka s Galašem na jednoho hráče, ale přihrávka našla Galaše v ofsajdu.

Běžela 38¨, kdy OČIPKA z 20m zahrával TK a trefil prudkou přízemní střelou tyč, míč se odrazil od brankaře do sítě 1 : 0.

Začali jsme se tlačit do útoku a výsledkem byla ve 40¨ ruka v pokutovém území a nařízenou penaltu GALAŠ s přehledem proměnil.

II. poločas už nepřinesl nic, co by zaujalo. Hrálo se od šestnáctky k šestnácce, bez šance. Sice obě mužstva bojovala, ale plynulá hra už nebyla k vidění. Přesto se hrálo slušně, což dokazuje jen 1 ŽK pro hosty.
Nakonec jsme vyhráli zaslouženě, hlavně za I. poločas. Tentokrát zahrála dobře obrana , která po dlouhé době utkání odehrála s nulou.

Nejlepším naším hráčem byl OČIPKA.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ