6.5.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – Jiříkov

6.5.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – Jiříkov

By
15 května, 2018

Mistrovské utkání středa 6. 5. 2015 UNION – JIŘÍKOV 3 : 2 / 2 : 0 /

sestava:

ZVOLSKÝ

SEJKORA, FOJT, BRÁZDIL, BEDRNÍČEK

EICHELMANN, OČIPKA, BERNAT, BEZOUŠKA,

MALEC, GALAŠ
střídání: 85′ MRVÁŇ za GALAŠE 88′ JEŘÁBEK za MALCE

branky : GALAŠ 2 / 1 PK / , BEDRNÍČEK / PK /

Utkání jsme začali náporem a už v 1′ střílel Malec nad. V 8′ měl šanci opět Malec, ale jeho střela minula branku. Ve 13′ po Malcově centru skončil míč na tyči hostů. Další šanci měl Očipka, ale brankař jeho ránu kryl.

V 21′ Malec přihrál na Galaše, ten jenom trefil brankaře. Ve 23′ Očipka prošel až před brankaře, ten ho fauloval a nařízenou penaltu GALAŠ proměnil ve vedoucí gol 1 : 0.
Po tomto golu dlouhý výkop Zvolského na Malce, ale ten z dobré pozice netrefil branku. Ve 27′ GALAŠ po samostatném úniku dává druhý gol 2 : 0.

V těchto chvílích jsme hráli dobrý fotbal a Jiříkovští jen stěží odvraceli naše útoky. Ve 29′ Galaš trefuje jen brankaře , za další chvilku , po kopu z rohu Bezouška střílí z otočky nad. Ještě ke konci poločasu nastřelil Malec tyč a následnou střelu brankař kryl.

II. poločas jsme začali opět dobře. Hned ve 46′ Galaš střílí a brankař vyráží na roh. Po rohu střela Bedrníčka vedle.Ve 48′ Galaš opět nad. V 53′ pěkná
akce Malec – Očipka – Malec, brankař vyráží opět na roh.

V 55′ velká chyba domácího brankaře, ale naštěstí míč skončil těsně vedle tyče. V 60′ další samostatný průnik Očipky do pokutového
území a tam ho brankař opět fauloval – penalta. BEDRNÍČEK ji s jistotou proměnil 3 : 0.

Ale už za 3′ chyba obrany a Jiříkovští dali gol 3 : 1. Od této chvíle naše hra přestala existovat, hráči víc mluvili než hráli a hosté nás začali přehrávat.

V 75′ centr před naší branku a hosté se hlavou trefili po druhé 3 : 2.

Začali jsme se strachovat o výsledek a nakonec jsme byli rádi,že jsme jednobrankové vítězství udrželi.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ