9.5.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – Český Lev Těchlovice

9.5.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – Český Lev Těchlovice

By
15 května, 2018

mistrovské utkání sobota 9. 5. 2015 UNION – FK Český lev TĚCHLOVICE 6 : 0 / 3 : 0 /

sestava : ZVOLSKÝ

VYSKOČIL,FOJT, BRÁZDIL, BEDRNÍČEK

EICHELMANN, BERNAT, KALAŠ, BEZOUŠKA
OČIPKA, GALAŠ

branky . OČIPKA 2, GALAŠ, BEZOUŠKA, BEDRNÍČEK, MALEC

střídání: 57¨SEJKORA za BEZOUŠKU

60′ MALEC za BERNATA
72′ JEŘÁBEK za OČIPKU

ŽK – BEZOUŠKA, GALAŠ, BEDRNÍČEK ČK – KALAŠ

Do tohoto utkání jsme nastoupili s respektem, ale odhodláni podat dobrý výkon. Začátek byl vyrovnaný a už ve 2′ hosté z TK těsně nad. V 7′ Galaš běžel sám na branku, ale brankař vyrazil střelu na roh. V 11′ hosté opět zahrozili, ale střela šla nad.

Běžela 20′, kdy Kalaš nahrál na OČIPKU a ten bombou ze 16m pod břevno , otevřel brankový účet utkání – 1 : 0.

Začali jsme získávat převahu a už ve 25′ GALAŠ po samostatném úniku míří přesně – 2 : 0.

Hra se trochu přiostřila a výsledkem bylo vyloučení dvou hráčů – KALAŠE a Těchlovický hráč. / 30′ /. Ve 35′ uvolnil Bernat Bezoušku, ale ten nemířil přesně. I hosté měli šanci, střela mířila vysoko nad. Blížil se konec poločasu a Očipka předvedl další ze svých samostatných nájezdů, bohužel trefil jen hostujícího brankaře.

Ve 45′ Očipka našel před brankou BEZOUŠKU a ten už věděl co s míčem 3 : 0.

II. poločas začal parádně. Vyskočil kopal TK, míč přihrál na BEDRNÍČKA a ten z 27m vymetl pavučinu v šibenici Těchlovických. 4 : 0. Pak už hrálo jenom jedno mužstvo – UNION – Galaš 2x za sebou střílel nad.

Soupeř hrál dost nečistě, na to doplatil další hráč, po 2 ŽK následovala ČK.

V 70′ předvedl OČIPKA opět samostatné představení, kdy obešel v pokutovém území vše co mu stálo v cestě a nádhernou ranou pod břevno vsítil svůj druhý gol 5 : 0.
Následně musel být vystřídán, neboť jsme se báli o jeho zdraví. Soupeř na něho hrál velmi nevybíravě. V 76′ dostal další hráč Těchlovic ČK , kritika asistenta rozhodčího. Nakonec v 80′ nahrál Bedrníček z TK Malcovi na hlavu a ten stanovil konečný výsledek 6 . 0.

Ještě v 85′ Jeřábek z TK trefil tyč.

Hráči UNIONU odehráli velmi dobré utkání a podařilo se Těchlovickým vrátit podzimní porážku 1 : 7. Celé mužstvo zaslouží pochvalu. Nejlepším hráčem byl OČIPKA, který si se soupeřem dělal co chtěl. Bylo to zasloužené vítězství.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ