Mistrovský zápas – 11. kolo Union – TJ Chlumec

Mistrovský zápas – 11. kolo Union – TJ Chlumec

By
15 května, 2018

Mistrovský zápas – 11. kolo  5.11.2016      10.30           

Union – TJ Chlumec  4:4 (2:2) PK 4:3

Branky Union: Murdych 3, Galaš

Sestava: Jeřábek – Humlíček, Brázdil, Němec M., Bedrníček  –  Eichelmann, Kalaš (K), Očipka, Sejkora – Galaš, Murdych

Na střídání: Syrovátka, Nedvěd, Zvolský

Chyběli: Sobotka, Němec J., Huček (zranění), Mrváň (absence), Hampl (v práci)

Trenér: Husák

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Do zápasu proti remízovému králi naší soutěže, který jsme začali náporem, nás premiérově vedl zastupující kapitán Kalaš. Už ve druhé minutě posunul Galaš na Murdycha, ale ten pálil nad branku. Za další dvě minuty si Sejkora šikovně píchl balón do pokutového území, ale gólman jeho střelu vyrazil. Hnali jsme se za vedoucím gólem a obrovskou šanci k jeho vstřelení jsme prováhali v 11. minutě. Po rohovém kopu Očipky hlavičkoval Eichelmann ve vyložené šanci pouze do tyče. Odražený míč vracel Očipka na zadní tyč, kde byli tři naši hráči, ale ani jeden ho nedokázal uklidit do brány. Následný rychlý protiútok hostí výborně zlikvidoval Bedrníček před pokutovým územím. Ve 22. minutě poslal Očipka z dalšího rohového kopu míč do ohně, kde si v souboji s gólmanem a obránci neohroženě počínal Galaš a nedovolil jim pořádný odkop do bezpečí. Odražený míč si našel na vápně Murdych a prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě 1:0. Z vedení jsme se neradovali dlouho. Ve 30. minutě si neodpustil hrubku Bedrníček a pustil Vaňouse samotného proti Jeřábkovi. Ten si na střelu sáhl, ale přesto bylo srovnáno 1:1. Hned po rozehrání vybídl Očipka Murdycha k nebezpečné střele, ale letěla nad branku. Pět minut před přestávkou vyslal Očipka do úniku Galaše, který prostřelil hostujícího gólmana 2:1. Vedení jsme neudrželi ani dvě minuty. Z našeho pohledu byl uprostřed hřiště faulován Brázdil, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Naše obrana jakoby přestala hrát a opět Vaňous vyzrál na přesilu tří našich hráčů a vyrovnal na 2:2. To nepřidalo na náladě nikomu z nás a už vůbec ne trenéru Husákovi, který byl o poločase nucen zvednout hlas.

Prvních pětadvacet minut druhé půle byl především boj ve středu pole bez výraznějších šancí na obou stranách, se spoustou osobních soubojů, kdy se chvílemi malinko jiskřilo. V 70. minutě Očipka vysunul Sejkoru, který poslal míč před branku, kde si ho našel „polafatovsku“ Murdych a prospal ho do sítě 3:2. Eichelmann pak pustil do hry Nedvěda. Nestačili jsme ani vstřebat radost z vedení a opět přišla naše obrovská hrubka. Dlouhý míč hostí Humlíček lízl za sebe a M. Němec se ho následně pokoušel odehrát patičkou, ale lehce o něho přišel a hbitý Kubíček si s Jeřábkem lehce poradil 3:3. V 74. minutě jsme šli počtvrté a naposledy do vedení po individuální akci Murdycha, kterou zakončil přesnou střelou levačkou 4:3. Opět jsme se ale „kákli“ a závar po rohovém kopu hostí jsme nedokázali vyřešit rezolutním odkopem, ale naopak jsme nabídli hostům jednoduché vyrovnání 4:4, kdy zřejmě rozhodující roli hrál opět smolíček poslední dvacetiminutovky M. Němec. V předposlední minutě jsme ještě mohli Jeřábkovi, který v tomto utkání neměl mnoho štěstí,
poděkovat, že jsme utkání dovedli alespoň do penalt. S nasazením vlastního zdraví vyřešil tutovku hostí, na kterou už bychom nenalezli odpověď.

 

    1. Série – Hosté pokutov kopy zahajovali a hned první zahrávající trefil tyč. Míč se odrazil Jeřábkovi do zad, ale pak naštěstí mimo branku. Za nás začínal Murdych a nemýlil se 1:0.

 

    1. Série – Hosté s přehledem k tyči, Galaš také v klidu 2:1

 

    1. Série – Hosté opět na stejné místo, Bedrníček na pohodu 3:2

 

    1. Série – Hosté doprostřed, Jeřábek vyráží nad branku, Jeřábek laxně a bez úspěchu 3:2

 

    1. Série – Hostující gólman do šibenice, Očipka přesně k tyči 4:3

 

Poprvé jsme v letošní sezoně doma ztratili, ale stále držíme neporazitelnost, kterou si určitě nebudeme chtít nechat vzít za 14 dnů s Boleticemi. Do posledních dvou letošních utkání musíme bezpodmínečně zlepšit naši obrannou činnost, jelikož to kvantum branek, které dostáváme, je do nebe volající.
Velkou porci z nich dokonce soupeřům sami připravíme a v útočné činnosti se pak můžeme přetrhnout, ale k bodovému zisku to nevede. Není to ale věc jenom obrany, ale bránění celého mužstva.

Hráči utkání: Murdych, Očipka

 

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ