Mistrovský zápas – 12. kolo Čechie H. Podluží – Union

Mistrovský zápas – 12. kolo Čechie H. Podluží – Union

By
15 května, 2018

Mistrovský zápas I. B třída – 12. kolo

8.11.2015 14.00

Čechie H. Podluží – Union 1:1 (1:0) 4:1 na penalty

Branka Union: 52. Bezouška

Sestava: Jeřábek – Humlíček, Němec J, Němec M., Bedrníček – Eichelmann, Brázdil (K), Kalaš, Bezouška – Očipka, Galaš

Na střídání: Mrváň, Zvolský, Sejkora, Rohlíček, Fojt

Trenér: Bedrníček st.

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Chyběli: Šohaj (nekomunikuje), Vyskočil (nemoc), Sobotka (bojuje o titul „Otec roku“ :-))

Sobotní výsledky naší soutěže opět ukázaly, že zde může každý porazit každého a specielně v tomto kole šlo většinou o vzpouru spodku tabulky. Pro nás to znamenalo jediné, pokusit se z venku opět vydolovat nějaký ten bod, jelikož týmy pod námi se dostaly na dostřel. Před zápasem kabina předala Očimu dar pro malého Péťu a šlo se na plac.

Hned zkraje utkání, ve 2. minutě, poslal Eichelmann do vápna centr, který si našel Očipka. Míč, odražený po jeho střele, se dostal k Brázdilovi, který svojí „jedovkou“ málem zlomil břevno, čímž všem dokázal, že neumí trefovat pouze Penny. V 6. minutě jsme udělali ve středu pole několik chyb, ze kterých bylo nejfatálnější podběhnutí míče Honzou Němcem a domácí Zelinger trefil míč přesně k pravé tyči. Jeřábek si na balón sáhl, ale vytěsnit ho mezi tyče bylo nad jeho síly 1:0. Rozhodčí Teska netoleroval řečnění domácích hráčů a neváhal za tyto prohřešky přerušit hru a nařídit nepřímý kop. Tuto možnost jsme dostali v 15. minutě, kdy Bedrníček nakrátko rozehrál na Očipku, který si míč navedl na pravou stranu a přízemní střelou orazítkoval tyč soupeřovi brány. Do patnácté minuty jsme tak nastřelili dva klacky. Jinak měli po většinu času míč pod kontrolou domácí, ale jedinou další vyloženou šanci jim ve 27. minutě zneškodnil jistý Jeřábek, který vyřešil samostatný nájezd soupeře. Ještě před tím, ve 24. minutě, si řekl o střídání Eichelmann, který nebyl v ideálním rozpoložení, které ovšem nebylo způsobeno prohýřenou nocí. Vzhledem k naší plné lavičce však mohl upozornit trenéra před zápasem, že by si tentokrát rád pohačal. Na jeho místo nastoupil Sejkora a odehrál dobrou partii. Ve 37. minutě tvrdě vypálil na soupeřova gólmana. Jím vyražený míč se dostal ke Galašovi, kterého při dorážce soupeřův obránce atakoval a střela tak skončila v autu.. Zahrávali jsme i přímý kop z dobré vzdálenosti, ale Bedrníčkova střela nebyla dostatečně razantní.

O poločasové přestávce jsme si řekli, že musíme zvýšit důraz a pokusíme se s výsledkem něco udělat. Hráči opravdu začali jezdit a výsledkem toho byla naše stálá převaha do konce utkání. V 52. minutě našel Sejkora přesným pasem přes půl hřiště ve vápně Bezoušku, který si míč ideálně zpracoval, udělal obránci kličku a zakončil přesně k tyči 1:1. Hned za další minutu obral Očipka obránce o míč na rohu pokutového území u brankové čáry a ideálně ho naservíroval Galašovi. Toho však opustilo střelecké štěstí a levačkou trefil pouze ležícího gólmana. Z našeho náporu jsme vytěžili několik rohů a standardních situací, ale skórovat podruhé se nám nedařilo. Domácí se pokoušeli znovu se dostat do hry, ale druhý poločas je naše záloha převyšovala i díky výborně hrajícímu Bezouškovi a obětavosti Kalaše, Brázdila a Sejkory. Naše obrana dirigovaná oběma Němci hrála spolehlivě a občasné ataky soupeře zvládala bez větších problémů. Humlíček na pravé straně brousil soupeře a žlutou kartu si vykoledoval až na samém konci utkání za kecání. Obzvlášť těžké to měl na levém kraji Bedrníček, kterého si „vybrali“ domácí fans a hru mu celý druhý poločas pěkně „zpříjemňovali“.

Samostatnou kapitolou tohoto utkání byl náš „Galinho“, kterému se druhý zápas po sobě hrubě nevydařil, i když všichni vidíme, jak moc chce. V 62. minutě šel z pravé strany sám na gólmana, ale nechal ho vyniknout a v 70. minutě z té samé situace střílel vedle. Pak se přihlásil o střídání a do zbytku utkání ho nahradil Rohlíček. Po příchodu na lavičku nám ukázal roztrženou kopačku, takže je jasné, že na poslední podzimní zápas si pořídí nové „střelky“ a ono to zase půjde…

Ke konci utkání se o střídání hlásil ještě Marcel Němec, ale na střídačce jsme byli slepí a hluší, protože jsme v závěru utkání už nechtěli do sestavy zasahovat a Máca si to tak „vychutnal“ až do roztrhání těla, za což nám po zápase „poděkoval“…:-). Zvolský, Fojt a Mrváň se tak na hřiště nepodívali, ale tentokrát to musí pochopit. Největší vzpruhou do druhého poločasu bylo posílení realizačního týmu o naší jedinou opravdovou fanynku Lenku, která se o poločasu přesunula z hlediště na lavičku, což našim hřebečkům nalilo krev do žil, možná i jinam…

Penaltový rozstřel začínali domácí a bezpečně proměnili 1:0. Za nás si postavil míč Jeřábek a s klikou od blázince srovnal 1:1. Domácí opět bezpečně 2:1. Brázdil doprostřed neproměnil. Domácí v pohodě 3:1, Bedrníček pod tlakem domácích fans do oblak a domácí do vinglu 4:1. Penaltový rozstřel jsme tak tentokrát nezvládli. Bod z Podluží se počítá a zajistil nám přezimování na prvním místě venkovní tabulky, ale za druhý poločas jsme si zasloužili tři a nebylo od nich daleko. Stačilo proměnit jednu ze tří tutovek a byly naše. Zato pohled na tabulku domácích zápasů je tristní a z poslední příčky nás může odlepit pouze plný bodový zisk v posledním podzimním utkání za týden. Pak by se dal podzim hodnotit jako poměrně úspěšný a mohla se vypustit stavidla oslav v Trojkách. Pokud tedy budeme mít uhrazeny všechny pohledávky v tomto zařízení…:-).

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ