Mistrovský zápas – 4. kolo Union – MSK Benešov

Mistrovský zápas – 4. kolo Union – MSK Benešov

By
15 května, 2018

Mistrovský zápas I. B třída – 4. kolo

12.9.2015 13.30

Union – MSK Benešov n./Pl. 1:5 (0:2)

Branka Union: 70. Mrváň

Sestava: Zvolský 7 – Vyskočil 2,5, Němec (nehodnocen), Humlíček 4, Bedrníček 3 – Eichelmann 4,5, Brázdil (K) 4, Kalaš 6, Sejkora 6 – Rohlíček 1, Očipka 3,5

Na střídání: Bezouška 1, Fojt 1, Mrváň 6, Malec

Pozn.: Za jménem je známkování trenéra

Trenér: Malec

Asistenti trenéra: Bedrníček st., Kotlár

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Chyběli: Jeřábek (dovolená u Krejčíře), Šohaj (zranění?), Galaš (v trestu)

Ve čtvrtém kole zavítali na naše hřiště fotbalisté Benešova, které se nám v zimním turnaji podařilo porazit. Není ale pokaždé posvícení, o čemž jsme se v zápase přesvědčili.

Utkání ovládl soupeř od úvodních minut a nám se nedařilo držet míč pod kontrolou. Hosté byli v soubojích agresivnější a dostávali nás pod tlak. V 15. minutě Humlíček nepřesně rozehrál balón a vyslal tak nechtěně hostujícího Horváta do brejku, který Němec zbytečně hasil stažením soupeře za dres a po právu šel do sprch. V tu chvíli bylo prakticky po zápase, protože naši hráči v deseti ztratili víru v úspěch a prakticky jsme jen čekali, kdy nás soupeř dorazí. Jediný Kalaš se Sejkorou jezdili po zadku, ale to na slušný výsledek stačit nemohlo.

Ve 30. minutě šel na hřiště Fojt za zraněného Vyskočila a už po pěti minutách na hřišti vyfasoval žlutou kartu. Nebylo nám souzeno dohrát s nulou do konce poločasu, jelikož hostující Kolář se dokázal po nedůrazu naší obrany v posledních minutách dvakrát prosadit.

Do druhé půle vystřídal nevýrazného Rohlíčka, který si svým kecáním koledoval o vyloučení, Bezouška, ale ani on nedokázal hru nijak oživit a jeho chování v zápase i po něm bylo zarážející. Do 60. minuty se hosté radovali ještě dvakrát a naše mužstvo se soustředilo téměř výhradně na diskuze s rozhodčím, soupeřem a na vzájemné osočování. Na hřiště šel Mrváň za Očipku a svým pohybem a napadáním rozehrávky soupeře nás alespoň na pár minut dostal do hry. Po jednom z rohových kopů se dokázal prosadit hlavou a upravil tak stav na 1:4.
V 82. minutě se dostali do šance Mrváň s Eichelmannem, neproměnili a soupeř z protiútoku uzavřel na 1:5….Zvolský tentokrát nevychytal nic navíc, ale na inkasovaných brankách se vyloženě nepodílel.

Druhý zápas doma a znovu obrovské herní zklamání a hlavně nedisciplinovanost. Jestliže nebudeme chtít hrát o záchranu, musí se přístup většiny mužstva v utkání i k tréninku, výrazně zlepšit. Nerad bych se v zimě dočkal nějakého zemětřesení v kádru a zvýšení věkového průměru mužstva….

Sestava na třetí poločas také nebyla zdaleka kompletní a muselo to tak vzít na sebe osvědčené duo O+E, které se krátce účastnilo ilidové veselice v Corsu…

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ