Mistrovský zápas – 5. kolo FK Chuderov – Union

Mistrovský zápas – 5. kolo FK Chuderov – Union

By
15 května, 2018

Mistrovský zápas I. B třída – 5. kolo

19.9.2015 10:45

FK Chuderov – Union 3:2 (0:1)

Branky Union: 5. Malec, 78. Bedrníček (PK)

Sestava: Jeřábek 8 – Eichelmann 7,5, Fojt 6, Brázdil (K) 7,5, Bedrníček 4,5 – Mrváň 5, Očipka 7, Kalaš 8,5, Sejkora 5,5 – Malec 6, Galaš 4,5

Na střídání: Rohlíček 5

Pozn.: Za jménem je známkování trenéra

Trenér: Malec

Asistenti trenéra: Bedrníček st., Kotlár

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Chyběli: Zvolský (chlastačka v Pšonsku), Šohaj, Bezouška, Humlíček (v práci), Vyskočil (zranění), Němec (v trestu)

V pátém kole jsme vyjížděli za soupeřem do Chuderova, kde nás čekalo hřiště podobných rozměrů, jako naše vlastní, s nádherným pažitem a domácí mužstvo s hráči, kteří mají prvoligové a druholigové zkušenosti. My jsme jen stěží slátali sestavu a na lavičku se posadil jen Rohlíček, který jel na zápas rovnou po noční směně.

Začátek zápasu se nám povedl. Už v 5. minutě nepřesně vystřelil Kalaš, míč si na malém vápně našel posieglovsku Malec a prostřelil soupeřova gólmana 0-1. Chuderovští nás po obdržené brance začali mačkat a hlavně naše levá strana se dostávala do velkých problémů. Se zvýšenou mírou bojovnosti a s velkou dávkou štěstí jsme přežili několik tutovek domácích. Z naší strany stojí ve zbytku prvního poločasu za zmínku snad jen střela Bedrníčka z 25 metrů, kterou domácí brankář krotil u tyče. Naše hra dopředu byla jinak bezzubá, což bylo způsobeno i tím, že Galimu se vůbec nedařilo. Do kabin jsme šli s těsným vedením i díky tomu, že domácím zkazily radost z vyrovnání střely, které byly naší obranou na poslední chvíli zblokovány mimo tři tyče.

Po přestávce náš výkon spadl ještě o třídu níž. Už jsme vůbec nedokázali držet míč a začali jsme odcházet i fyzicky. Varování přišlo v 55. minutě, kdy domácí Jouza vypálil za hranicí vápna, ale Jeřábek se zaskvěl a vytáhl míč na břevno. První trest přišel v 58. minutě, kdy jsme nepohlídali rozehranou standartku a po zmatku v našem vápně skončil míč v síti 1-1. Za další dvě minuty se domácí po rohovém kopu radovali podruhé 2-1. Oči tam viděl faul na Eichelmanna, ale ani sám postižený nic takového nepotvrdil. Příšerná desetiminutovka byla završena v 68. minutě, kdy domácí proměnili pokutový kop po zbytečném Bedrníčkově stažení 3-1.

V 78. minutě se do vápna soupeře proháčkoval Očipka. První atak obránce ještě ustál, ale po druhém už skončil na trávníku. Z nařízeného pokutového kopu bezpečně snížil Bedrníček na 3-2. Všechny síly jsme vrhli do útoku a v 90. minutě byl ve vápně soupeře znovu sražen Očipka. K faulu se přiznal i domácí hráč, ale rozhodčí tentokrát penaltu neodpískal a my jsme tak v druhém zápase po sobě zůstali bez bodů. Z našeho týmu zaslouží pochvalu snad jen Kalaš, který byl už druhý zápas v řadě naším nejlepším hráčem.

Frustrace našeho týmu vyvrcholila v kabině, kdy….ale to má zůstat jen v kabině… V tabulce se začínáme nebezpečně propadat a tento propad je třeba brzdit již nyní, abychom to pak nehonili na jaře. Nejlépe už příští týden doma. Trmice nejsou nejlepší soupeř na chycení se, ale pojďme o to společně zabojovat.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ