Mistrovský zápas – 6. kolo Union – MSK Trmice

Mistrovský zápas – 6. kolo Union – MSK Trmice

By
15 května, 2018

Mistrovský zápas I. B třída – 6. kolo

26.9.2015 13.00

Union – MSK Trmice 1:2 (1:2)

Branka Union: 21. Galaš

Sestava: Jeřábek – Humlíček, Brázdil (K), Němec, Bedrníček – Fojt, Očipka, Kalaš, Eichelmann – Malec, Galaš

Na střídání: Mrváň, Vyskočil, Bezouška, Zvolský

Trenér:

Asistenti trenéra: Bedrníček st., Kotlár

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Chyběli: Sejkora (dovolená), Šohaj (nekomunikuje), Sobotka (zranění), Rohlíček ?

V 6. kole nás přijelo prověřit mužstvo z vršku tabulky, kterému jsme však byli po celý zápas vyrovnaným soupeřem. Přestože lavičku jsme měli tentokrát slušně zaplněnou a Gali se i přes své zranění rozhodl nastoupit, trenér se i tentokrát nominoval do základní sestavy, což začíná vyvolávat zlou krev v kolektivu. Mezi hráči už neregistruji snad nikoho, komu toto neleží v žaludku a objevují se hlasy, že trenér by měl svým hráčům věřit a ne se na jejich úkor stavět do zápasů.

Od začátku utkání se hrála vyrovnaná partie bez vyložených šancí, s množstvím osobních soubojů, které se však nijak nevymykaly běžným standardům. Kolem 15. minuty proletěl střílený centr přes celé pokutové území, ale Malec ani Eichelmann na něj nedosáhli. V 21. minutě jsme se poprvé a naposledy mněli důvod k radosti. Malec hlavou prodloužil na rozběhnutého Galaše a ten s přehledem zakončil 1-0 a dal tak zapomenout na špatný výkon z minulého týdne. Tentokrát se mu dařilo a spolu s Kalašem a Němcem byli našimi nejlepšími hráči. Škoda jen, že nedokázal proměnit ještě gólové hlavičky, do kterých se dostal ve druhém poločase. Už ve 25. minutě se dopustil Humlíček velké hrubice a nedůraznou přihrávkou vyslal hostujícího
útočníka samotného před Jeřábka, kterému nedal šanci 1-1. Za tohoto stavu jsme měli ještě slibný závar před gólmanem. Míč se pokoušeli uklidit Galaš s Eichelmannem, ale nic z toho nebylo. Těsně před koncem prvního poločasu přišla další pohroma. Centr z pravé strany si hostující Greé elegantně zpracoval ramenem a uklidil míč zabezmocného Jeřábka 1-2.

Druhý poločas jsme si vytvořili slušný tlak. Bezouška, který vystřídal Fojta na pravé straně zálohy, posílal do ohně dlouhé auty, ale žádná vyložená šance z toho nebyla. Po jednom z autových hodů do vápna viděl rozhodčí úder Brázdila do obličeje soupeře, který odměnil červenou kartou. Brázda se dušuje, že tam nic takového nebylo, nicméně opět nedohráváme kompletní. I v deseti hráčích jsme soupeře zmáčkli na jeho polovině, ale Malec svoji šanci nedokázal proměnit a střídající Mrváň pálil slabě. Střídání Malce v 77. minutě také nebylo zrovna ukázkové a nešel tímto svým hráčům zrovna příkladem.

Znovu jsme tedy doma nevydolovali ani bod, tabulkou se propadáme na nelichotivé pozice, ale největším varováním je atmosféra v týmu. Vyvstává otázka, zda někteří hráči nehrají na postech, které jim nevyhovují, trápí se na nich a tým je otrávený už po vyřčení základní sestavy, což je na reakcích jasně vidět. Pár hráčů už ani nejde po zápase na pivko, aby se vše probralo a atmosféra se vyčistila… Čekají nás dva těžké venkovní zápasy, ale není už na co čekat a je třeba se pokusit něco urvat….

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ