Mistrovský zápas – MSK Benešov – Union

Mistrovský zápas – MSK Benešov – Union

By
15 května, 2018

Mistrovský zápas

3.9.2016      13.30             MSK Benešov – Union    4:1 (1:1)

Branka Union: Murdych

Sestava: Zvolský – Nedvěd, Eichelmann, Brázdil (K), Bedrníček – Mitro, Murdych, Kalaš, Sejkora – Sobotka, Očipka

Na střídání: Mrváň, Hampl, Fojt

Chyběli: Němec J. (dovolená), Huček (dovolená), Němec M. (v práci), Jeřábek, Galaš, Humlíček (všichni zranění), Syrovátka (dovolená)

Trenér: Husák

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Za tři získané body ve Šluknově jsme zaplatili vysokou cenu ve formě tří závažných zranění Galaše, Humlíčka a Jeřábka. Když k tomu připočteme i absence dalších hráčů, bylo nutné vytáhnout Davida Fojta z fotbalového důchodu a z Prahy dorazil pomoct i Lukáš Mitro, který za Union podle svých slov nekopal minimálně tři roky. Těmto dvěma patří velký dík. Základní sestava se tak v mnohém lišila od té vítězné z minulého týdne. Z obranné čtveřice zůstal pouze Bedrníček, který si už v sedmé minutě vybral slabší chvilku, když dovolil z úhlu ve vápně vystřelit útočníka domácích a byl z toho první gól utkání 1:0. I Zvolský se u této branky musel červenat. Po první brance se začali osmělovat i naši hráči a pozornost gólmana vyzkoušel Očipka prudkou
ranou ze třiceti metrů. Po brankářově zákroku jsme kopali rohový kop, po jehož rozehrání šli domácí do rychlého brejku a nebýt vynikajícího zákroku Zvolského, prohrávali jsme o dva góly. V dalších minutách jsme převzali iniciativu a domácí hrozili pouze z brejků. Postupné útoky s přehledem zastavovala naše defenziva dirigovaná s přehledem hrajícím Brázdilem. Ve 24. minutě kombinoval Sejkora se Sobotkou a na konci akce byla střela Očipky, kterou však brankář vyrazil. Za minutku se do pokutového území vřítil Očipka a byl penaltově faulován. Odpovědnost za zahrání penalty na sebe vzal Bedrníček. Míč však příliš podebral a ten tak skončil pouze na břevně. Po půlhodině utkání donutili domácí Zvolského předvést další parádní zákrok. Ve 33. minutě si vzal míč Murdych, proháčkoval se do pokutového území a předložil míč Očipkovi na malé vápno. Oči však nenazul střelecké kopačky a míč poslal vysoko nad břevno. Vyrovnat se nám podařilo čtyři minuty před přestávkou. Pěknou kombinaci Očipky se Sobotkou zakončil přesnou střelou Murdych 1:1.

Zkraje druhého poločasu vyrazil Zvolský nebezpečný pokus domácích a před ostrou dorážkou neuhnul hlavou Brázdil a zabránil tak brance v naší síti. V 50. minutě se do dobré šance dostal Sobotka, ale brankář jeho střelu vyrazil a Murdych poté pálil nad branku. Za dalších pět minut napřáhl ze 20m Murdych a jeho bomba skončila na břevně. Míče odraženého do pole se zmocnili domácí a hru rychle přenesli na pravé křídlo. Tam Bedrníček nezachytil náběh soupeře, který poměrně snadno překonal Zvolského střelou na zadní tyč 2:1. Zaujal i slalom Eichelmanna, který jistě neočekával ani on sám :-). V 60. minutě chyboval Eichelmann, ale jeho zaváhání uhasil pozorný Zvolský. Mrváň nahradil Nedvěda a krátce po svém příchodu poslal do šance Sobotku, který si však střelecký prach spotřeboval na tomto pažitu v minulém utkání a míč poslal mimo tři tyče. Ke konci zápasu jsme již otevřeli hru a v 73. minutě tak Zvolský nejprve zlikvidoval samostatný nájezd Horváta a další 100% šanci. Další samostatný nájezd tohoto hráče likvidoval po dalších čtyřech minutách, když se Nedvěd s Bedrníčkem marně dožadovali odmávání ofsajdu. V 80. minutě nás domácí definitivně zlomili, když po rohovém kopu zcela nekrytý hráč pohodlně hlavou zvyšoval na 3:1. Konečnou podobu výsledku dali domácí za další minutu, kdy běželi, po hraniční ofsajdové situaci, sami na Zvolského a tentokrát byl střelec nad jeho síly 4:1.

Vybrali jsme si tentokrát „Zápas Blbec“a trenér Husák byl hodně zklamaný a prohru kouše těžce. Ani zdaleka jsme nebyli kompletní, ale i tak jsme si z Benešova mohli nějaký bodík odvést, kdybychom proměnili některé z šancí, které jsme si v prvním a v začátku druhého poločasu vypracovali. Na druhou stranu jsme klidně mohli dostat i větší nářez. Prohru je třeba hodit za hlavu a dobře se připravit na první domácí utkání s Trmicemi příští týden. Trmice jsou zatím k neudržení a čeká nás tedy tvrdý oříšek….

Hráč utkání Union: Brázdil

 

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ