6.6.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – MSK Benešov nad Ploučnicí

6.6.2015 Mistrovské utkání TJ Union Děčín – MSK Benešov nad Ploučnicí

By
18 května, 2018

TJ Union Děčín – MSK Benešov nad ploučnicí  1:0 /0:0/

V sobotu 6.6.2015 jsme se hráli poslední utkání s prvním týmem tabulky. Zpočátku začali naši kluci trochu nervózně a prvních deset minut jsme spíše bránili a díky nepřesnostem jsme se nedostali před soupeřovu branku. Výkon se však s přibývajícími minutami stále zlepšoval, ale přesto se první půle obešla bez branek. Za to vděčíme také opět skvěle chytajícímu Josefovi Červenkovi, který má neskutečnou formu.

Ve druhém poločase byly výkony obou mužstev více méně podobné jako v tom prvním. Vzhledem k tomu, že potřebovala naše hra vepředdu trochu rozhýbat, posunul trenér našeho nejzkušenějšího obránce do zálohy a ten hru opravdu zrychlil. Vyváděl míče po levé straně a bylo z toho pár nebezpečných šancí. Nakonec po jedné z těchto akcí sám zakončil do prázdné branky po chybě brankáře hostujícího celku.

Daniel Serafín se bohužel neprosadil i když nastřelil asi 2 břevna a tři tyče. Na koci zápasu mu byla dokonce odepřena penalta. Bohužel chyběl Petr Fišer, který je po operaci slepého střeva. Tímto mu přejeme brzké uzdravení.

Celkově jsme i přes rozpačitý začátek podali pěkný výkon a jsme za výhru rádi.

Nejlepší hráči: Josef Červinka, Petr Vejnar

Po zápase jsme převzali šek od Nadace ČEZ na 30.000,- Kč, které využijeme na zakoupení vybavení posilovny pro zimní přípravu mládeže i dospělých.

 

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ