Turnaj 9.9.2018 – SK Březiny/SK Děčín

Turnaj 9.9.2018 – SK Březiny/SK Děčín

By
11 září, 2018

V pořadí první okresní turnaj nás zastihnul na soustředění a proto jsme až dnes na druhém turnaji v řadě prožili naši letošní podzimní premiéru. O prázdninách jsme přišli o 5 kvalitních hráčů, kteří začali svou premiéru ve starší přípravce a my jsme výrazně omladili. Cílem turnaje tak bylo především se sehrát, naučit se základní prvky hry a zapracovat nové hráče. Sám trenér očekával, jak si budeme v nové konkurenci s výrazně mladým týmem stát.

V prvním utkání jsme podlehli budoucímu vítězi celého turnaje 0:3, začátek se nám příliš nepovedl a chmury byly na světě. Naši 2 leadeři to začali svádět na malé. Nepochopili, že potřeba pomoci našem týmu svou bojovností a zkušenostmi leží na nich. V následujících utkáních ale vše vynahradili a Fába, Dominik a také Vítek v brance se stali ústředními postavami celého naše turnaje. Všechna ostatní utkání jsme zvládli vítězně a nakonec jsme pro trenéra překvapivě, na druhou stranu naprosto zaslouženě brali celkové 2. místo.

Dominik Mareš nastřílel úctyhodných 21 branek, Fába Handlíř perfektně zvládal obranou hru a zároveň přidal krásných 13 branek a několik krásných přihrávek Dominikovi. V minimálně dvou utkáních to byl z jejich strany oku lahodící koncert. Vítek v brance nás podpořil několika pěknými zákroky, výběhy a hlavně přesnými výhozy a výkopy od branky, kterými založil několik útočných akcí. Taktéž předvedl velmi povedený výkon. Samík Hakl a Petr Herba sbírali své první zkušenosti a přestože nebyli odměněni gólem, rvali se jako lvi a byli na hřišti cítit. Jakub Pleško a Tomáš Javůrek se na hřišti zatím hledají a i když bylo vidět že se snaží, čeká nás ještě spousta práce. Bohoušek Cerman nás velmi brzy opustil, nebylo mu dobře a zaslouží pochvalu už za to, že ačkoliv mu nebylo nejlépe tak to přišel alespoň zkusit a chtěl hrát.

Dnes to byl čtyřhodinový maraton, který byl oproti minulým ročníkům dost náročný. Osobně se domnívám, že 2,5h turnaje jako v posledních letech se dali zvládnout a byla to pořád ještě zábava. Udržet však pozornost a výkonnost dětí po dobu 4h mi osobně přijde vzhledem k věku dětí jako nepřiměřené a extrémní. Útěchou nám může být následující čtvrteční turnaj, který začíná od 17h, kde se bude hrát jiný herní systém a turnaj by měl mít optimální délku cca 2,5h. Budeme věřit, že se tento systém bude i ostatním klubům zamlouvat více a zůstaneme u něj.

Union 0:3 SK Děčín/ SK Březiny;

Boletice 1:2 Union (Handlíř, Mareš);

FAPV 1:9 Union (4x Handlíř, 5x Mareš);

Union 10:0 Modrá ( 3x Handlíř, 7x Mareš);

Česká Kamenice 0:1 Union (Handlíř);

Union 4:2 Benešov (3x Handlíř, Mareš) ;

Jílové 0:8 Union (7x Mareš, Handlíř);

fotografie k dispozici na facebooku ZDE

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ