Pohár ÚKFS – 2. kolo – Union – Plaston Šluknov 2:4 (0:3)

Pohár ÚKFS – 2. kolo – Union – Plaston Šluknov 2:4 (0:3)

By
20 září, 2018

Branky Union: Očipka 2

Sestava: Jeřábek – Humlíček, Rangl, Malowanyj, Kalaš – Eichelmann, Štercl, Huček (C), Bezouška – Očipka, Murdych

Na střídání: Čurda, Krofta
Chyběli: Horyna, Zvolský ?, Bedrníček, Galaš, Dvořák (v práci), Brázdil (dovolená)

Trenér: Horáček
Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

Na druhé kolo poháru dorazil celek Šluknova, který si v I. kole poháru poradil na penalty s Vilémovem. Ani jeden z týmů nebyl zdaleka kompletní, ale očekávali jsme vyrovnaný průběh.
Již ve 4. minutě se nezaviněně zranil mladík Šluknova a na příjezd „rychlé“ zdravotnické pomoci si počkal celých třicet minut…. Snad to bylo pouze tím, že nebyl ohrožen na životě. Ve 12. minutě udělal chybu Malowanyj, ale hráč hostů mířil vedle tyče. V 17. minutě nabíhal na pas do vápna Murdych, ale gólman hostů byl malinko rychleji u míče. Hrálo se od vápna k vápnu, ale hosté působili lepším dojmem a byli aktivnější. Naši měli problémy s rozehrávkou a působili ospale. Když už jsme se dostali na polovinu soupeře, nedokázali jsme tam míč udržet delší dobu, natož si vytvářet šance. První branku vstřelili hosté ve 36. minutě po kombinaci středem pole, po které následovala střela do šibenice ze vzdálenosti pokutového kopu 0:1. Poté došlo ke zranění Jeřábka a následně přišla další branka, když se Humlíček nestačil chytit s nabíhajícím soupeřem a na další střelu do šibenice neměl zraněný Jeřábek nárok 0:2. Po druhé obdržené brance byl nucen střídat a jelikož Zvolský se někde dobře bavil muzikou, šel do brány Krofta. Další průšvih přišel těsně před přestávkou. Murdych ztratil míč na polovině hřiště a po další akci hostí středem přišla průniková přihrávka na útočníka, který prostřelil našeho náhradního gólmana z pole. 
Do druhého poločasu už nebyl schopen nastoupit Eichelmann, kterého jsme trápili několik zápasů a teď po vyšetření u lékaře o něho na nějakou dobu přijdeme. Do hry místo něj šel Čurda a měli jsme vystřídáno.
Řekli jsme si, že se pokusíme to nějak důstojně dohrát, ale v 58. minutě přišla další branka v naší síti a naplno se při ní projevila naše bolest v této sezoně. Tlačili jsme se v mnoha hráčích před vápno soupeře, přišla ztráta míče, rychlý protiútok, přihrávka na zadní na neobsazeného hráče a odchod na půlku 0:4. Odstoupit ze hry musel i zraněný Humlíček a byli jsme nuceni dohrávat v deseti hráčích. Paradoxně nám to spíše pomohlo a alespoň kosmeticky jsme upravili nepříznivý stav. Dvacet minut před koncem jsme ukázali, že i my umíme zakombinovat. Míč běžel po ose Rangl, Murdych, Bezouška a placírka Očipky za tyč 1:4. Za další dvě minuty vybojoval na hranici vápna míč Bezouška, přistrčil ho Očipkovi a ten „béčkem“ prostřelil brankáře 2:4. Naše pokusy o vstřelení kontaktní branky už šly vniveč a s pohárem se tak loučíme po nepřesvědčivém výkonu s hratelným soupeřem.

Hráč utkání Union: jestli nějaký, tak Očipka za produktivitu ve druhé půli

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ