Turnaj 22.9.2018 Benešov

Turnaj 22.9.2018 Benešov

By
23 září, 2018

Další turnaj okresní soutěže nás vyslal hájit barvy našeho klubu do Benešova nad Ploučnicí a bylo poprvé cítit, že léto končí a podzim přebírá vládu. Chvíli teplo, chvíli zima, chvíli tričko, chvíli bunda. I přesto ale stále pěkné fotbalové počasí.  Po úspěšném náboru nových posil máme dostatek hráčů, nicméně všichni ještě nejsou řádně zaregistrováni u FAČR a tak na své první zápasy si musí ještě minimálně týden počkat. K tomu nějaké nemoci a omluvenky a zůstalo nás nakonec 7 statečných.

 

Síly nám ale rozhodně nechyběly a naopak to hráče vtáhlo více do hry. Mohli jsme pak být svědky velmi vydařeného turnaje. Nejvíce nastřílených branek, nejméně obdržených branek a 7 výher v řadě na kterých měl každý svou zásluhu. Naši tahouni Fába a Dominik ukázali, že se na ně můžeme spolehnout. Dominik nasázel úctyhodných 28 branek, Fába si zapsal 7 gólů a několik krásných přihrávek, premiérovou trefu si užil také Samík Hakl. V bráně si jistě počínal Honza, který lovil i díky skvělé obraně míč že sítě jen 4x. Adam Zdeněk zahrál velmi dobře obrannou hru, dostal se také do několika gólových šancí, která ale tentokráte nedokázal proměnit. Petr Šupka sbírá cenné zkušenosti a zaujmout může především svou bojovností a chutí do hry.

 

Těžké zápasy jsme tentokráte sehráli proti domácímu Benešovu a tradičně proti SK Děčín/ SK Březiny. Zejména zápas s SK byla pěkná podívaná se šťastným koncem pro nás. Zhruba v polovině zápasu otevřel skóre Dominik výstavní střelou, která se od břevna odrazila těsně za brankovou čáru, hned hlásil, že šlo o ameriku. O chvilku později jsme se dostali pod tlak my a po sérii chyb jsme inkasovali, 1:1. Důležité je, že jsme to nevzdali! Naopak do konce už moc nezbývalo a my jsme si dokázali vypracovat ještě 3 velké příležitosti. Dvakrát se ocitl sám před brankou Adam, bohužel ani jednou nedokázal úspěšně zakončit a své příležitosti neproměnil. V samotném závěru se otevřel před Fabou prostor, vzal to na sebe, vyrazil na branku a přesně zakončil, 2:1. Velmi pěkná podívaná, takové zápasy nám dávají nejvíc.

 

Závěrečný ceremoniál si kluci užili se vší parádou a zaslouženě, po 3 druhých místech, dnes vyhráli.

Fotky zde

 

Union 5:1 Jílové (4x Mareš, Handlíř)

 

Union 5:1 Modrá (5x Mareš)

 

Union 1:0 Benešov (1x Mareš)

 

Union 8:1 Česká Kamenice (4x Mareš, 3x Handlíř, Hakl)

 

Union 8:0 FAPV (Handlíř, 7x Mareš)

 

Union 2:1 SK Decin (Mareš, Handlíř)

 

Union 7:0 Boletice (6x Mareš, Handlíř)

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ