Mistrovský zápas 11. kolo Union – Slovan Chabařovice 2:7 (1:6)

Mistrovský zápas 11. kolo Union – Slovan Chabařovice 2:7 (1:6)

By
12 listopadu, 2018

Mistrovský zápas – 11. kolo

 

3.11.2018 10.30          

 

Union – Slovan Chabařovice 2:7 (1:6)

 

Branky Union: Malowanyj 2 (1 pen)

 

Sestava: Zvolský – Humlíček, Malowanyj, Štercl, Kalaš – Horyna, Brázdil (C), Očipka, Bezouška – Dvořák, Galaš

 

Na střídání: Jeřábek, Krofta, Čurda

Chyběli: Eichelmann, Bedrníček (nemoc), Rangl (zranění), Huček (v práci), Murdych (dovolená)

 

Trenér: Horáček

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

 

V sestavě pro další domácí utkání chybělo několik hráčů a asi nejcitelněji se předem jevila absence Murdycha, který si nahříval kostru v Egyptě. Přesto jsme nastupovali s cílem přidat do tabulky další tři body, ale byli jsme si také vědomi síly soupeře v ofenzivě.

Prvních patnáct minut se hrálo o střed pole, pouze v 8. minutě zahrozil Dvořák tečovanou střelou, po které jsme zahrávali rohový kop. Po čtvrt hodině však Štercl na polovině hřiště přišel o míč, který vyvážel z hloubi naší obrany. Ten se dostal k hbitému Čisárovi, který si lehce poradil se Zvolským v naší brance 0:1. Snažili jsme se srovnat skóre, ale nedokázali jsme déle podržet míč a docházelo k naším zbytečným ztrátám. Ve 25. minutě se proháčkoval ze strany do pokutového území Očipka, ale jeho pokus gólman hostí zneškodnil nohou a hosté se poté ještě dostali do rychlého protiútoku, který však skončil střelou vedle branky. Ve 27. minutě si hosté lehce u postranní čáry poradili s Kalašem, následoval centr, na který nedokázal zareagovat Humlíček a Trux pěknou hlavičkou zvýšil na 0:2. To byl začátek strašidelné patnáctiminutovky, ve které existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo a bohužel to nebylo to naše…. Chtělo by se říci, že naši byli s Murdychem někde na pláži, ale bylo to jinak. Hosté nás vzali zdarma do „Fučíkárny“ na Matějskou. Za pár minutek přišla další hrubice. Hostující gólman zahrával z vlastní poloviny dlouhý míč, který nikým neatakovaný hráč hlavou prodloužil na Truxe, zabíhajícího za naši zkoprnělou obranu. Obhodil si vybíhajícího Zvolského a skóroval do prázdné branky 0:3. Další branka v naší síti byla opět školácká. Hosté zahráli centr do našeho vápna, na který si nabíhali pouze hosté. Zvolský se chystal reagovat na nějakou jejich teč, ale ta ani nemusela přijít a míč byl počtvrté v naší síti 0:4. Ve 43. minutě přišel na půlce lehce o míč Dvořák a rychlý útok využil opět Trux střelou pod břevno, na kterou Zvolský jen nevěřícně zíral 0:5. To samé se opakovalo za minutu, kdy na půlce přišel lehce o míč Galaš, další rychlé přenesení hry, centr před naši branku, kde neatakovaný soupeř doklepává z brankové čáry 0:6. V poslední minutě prvního poločasu byl ve vápně faulován Očipka a Malowanyj z pokutového kopu vstřelil čestnou branku 1:6.

Od 27. do 44. minuty jsme předvedli totální holomajznu a kolaps celého mužstva, který by nedokázali snad ani dorostenci. Byl to nejhorší zážitek, kam moje unioňácká paměť sahá a že už tu smrdím poměrně dlouho.

Do druhé půle trenér pozměnil rozestavení a naším cílem nemohlo být nic jiného než nedostat desítku. Zdecimovaný Zvolský se nechal vystřídat Jeřábkem, který se z pochopitelných důvodů na hřiště ohromně „těšil“.

V 50. minutě se do šance dostal Dvořák, ale branku přestřelil. V 56. minutě zahrával přímý kop po falu na Očipku Malowanyj a dostal míč do sítě 2:6. Poslední slovo však měli opět hosté, kteří po chybě Štercla zvýšili na 2:7. Deset minut před koncem zneškodnil Jeřábek tutovku a druhá půle tak skončila milosrdnou remízou, když hostům stačila už jen údržba.

Tenhle horor nemá cenu nijak hodnotit, protože ještě po třech dnech, kdy o tom píšu, se mi z něho zvedá žaludek.

 

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ