Mistrovský zápas 9. kolo SK Hostovice – Union 3:0 (3:0)

Mistrovský zápas 9. kolo SK Hostovice – Union 3:0 (3:0)

By
12 listopadu, 2018

Mistrovský zápas – 9. kolo

 

20.10.2018 15.00          

 

SK Hostovice – Union 3:0 (3:0)

 

Sestava: Jeřábek – Rangl, Štercl, Huček (C) – Bezouška, Brázdil, Malowanyj, Kalaš – Očipka – Galaš, Murdych

 

Na střídání: Horyna, Čurda, Bedrníček, Zvolský

Chyběli: Eichelmann (nemoc), Dvořák, Krofta, Humlíček (v práci)

 

Trenér: Horáček

Vedoucí mužstva: Eichelmann st.

 

Nálada v kabině před zápasem byla uvolněná a stejně tak jsme vstoupili i do zápasu. Bohužel poněkud laxně, takže než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme. Naše levá strana pozdě reagovala a dlouhý nákop domácích směrem k rohovému praporku, odkud přišel přesný pas na osamoceného Štorce, který střelou pod břevno překonal Jeřábka 1:0. V 6. minutě se do první velké šance po chybě domácí obrany dostal Galaš, ale mířil vedle. V 10. minutě si vypracovali šanci domácí, kterou Jeřábek odvracel na roh. Za další dvě minuty zakombinovalo naše ofenzivní trio. Míč šel od Murdycha přes Galaše na Očipku, kterému se však nepodařilo propálit houštinu těl domácích. Útoky se přelévaly ze strany na stranu a v 18. minutě jsme přežili další velkou šanci domácích, když gólovou střelu na poslední chvíli přizvedl Štercl nad branku. Ve 27. minutě pěkně ze 20. metrů napřáhl Brázdil, ale domácí brankář odvrátil na roh. Ve 30. minutě jsme vhazovali od postranní čáry u pokutového území domácích, ale nedokázali jsme pokrýt dlouhý odkop domácích na půlku. Kalaš nestačil přerušit akci a domácí se dostali do rychlého protiútoku, který zakončil Štorc kličkou ve vápně a střelou do protipohybu Jeřábka 2:0. Tyhle chyby po našich standardních situacích nás provázejí už od přípravných zápasů, ale zatím se od nich nedokážeme oprostit. O dvě minuty později jsme mohli snížit, ale Brázdil nedokázal z blízka prostřelit domácího strážce svatyně.

Ve 35. minutě Jeřábek reflexivně vytáhl tutový gól z pod břevna na roh. Ve 38. minutě jsme zápas zazdili definitivně. Malowanyj zbytečně ztratil ve středu pole, Štolba udělal pár kroků směrem k naší brance a vypálil. Míč před Jeřábkem ještě skočil a skončil u tyče v síti 3:0.

Druhou půli nás čekala hra z kopce dolů, tak jsme chtěli zápas zdramatizovat. Ve 47. minutě napřáhl Murdych, ale domácí brankář byl pozorný. Za minutku nenechal vyniknout ani Očipku. Poté se chopili iniciativy domácí a za Jeřábkem zvonila tyč i břevno. Do naší poslední šance se dostal v 77. minutě Murdych, ale poté, co Sláma opět dokázal míč odvrátit na roh, už jsme utkání zabalili. Ve druhé půli se na hřiště podíval po delší době i Horyna a v samotném závěru i Čurda.

O regulérnosti zdejšího hřiště si můžeme myslet, co chceme, ale jednou za rok sem musíme, tak je třeba to zde odbojovat. Pravdou je, že domácí byli lepší ve všech činnostech a my jsme se výkonu z minulého týdne ani vzdáleně nepřiblížili. Jeřábek na obdržených brankách chybu nenese, ale v obraně jsme tentokrát měli „výlohy“ a především Huček vypadal, že má za sebou minimálně půlmaraton. Záloze se také nedařilo. Malowanyj s Bezouškou se především v první půli téměř nepotkali s balonem a útočníci by nedali branku ani do půlnoci.

Budeme doufat, že příští týden se v Krupce s Unčínem potkáme s lepší formou, jinak nás čeká sešup více než vyrovnanou tabulkou.

Post By :

ZANECHTE KOMENTÁŘ